Disclaimer

Auteursrecht
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te "reverse engineeren", te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend.

Merkenrecht
Woonaccent is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming per e-mail bericht van Woonaccent Nederland.

Aansprakelijkheid
Ondanks de zorg die door Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen  aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen  niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van soeteman.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen  aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.
 
     

© 2018 Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen
Alle rechten voorbehouden