Onze medewerkers

Soeteman Makelaars

Bob Jacobs
Bob Jacobs
Registermakelaar-taxateur
Opgegroeid in Malden, gestudeerd en veel tijd van mijn jeugd doorgebracht in Nijmegen. Na 10 jaar in de wijk Bottendaal, woon ik nu samen met mijn vriendin en 2 kinderen in Doornenburg. Viert in 2019 zijn 20 jarig jubileum als makelaar in Nijmegen. De werkwijze voor jou als klant is als volgt: Recht door zee met jouw belang voorop! Als jonge ondernemer kijk ik met enthousiasme uit naar een persoonlijke kennismaking en ben ik je heel graag van dienst.
Hans Moerbeek
Hans Moerbeek
Register Makelaar Taxateur
Sinds 1990 werkzaam in de makelaardij. De eerste jaren in het Westen van het land en vanaf 1993 werkzaam in Nijmegen als mede-eigenaar van Soeteman makelaars.
In 1996 ben ik als makelaar beëdigd bij de rechtbank Arnhem.

Dankzij de goede plaatselijk kennis kan ik je optimaal adviseren in het aan- en verkooptraject. Daarnaast heb ik veel ervaring met het uitvoeren van NWWI taxaties. Ik zie je graag voor een nadere kennismaking!
Kim Lentjes
Kim Lentjes
Office manager
Ik ben opgegroeid in Malden, heb in Nijmegen op school gezeten. Ik woon in Elst, samen met mijn man en 2 zoons.
Mijn eerste baan na mijn opleiding was op een makelaarskantoor in Nijmegen en heb al veel jaren met plezier in deze branche gewerkt. Daarna ben ik bij een cultuur- en natuurbehoud organisatie aan de slag gegaan.

Sinds december 2018 versterk ik met veel enthousiasme het team van Soeteman.