Ons Verkooppakket


 

Dé online en offline woningpresentatie 
 

van Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen 

Social media en smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een gemiddeld persoon kijkt 221 keer per dag op zijn of haar smartphone. In 9 van de 10 gevallen is dit om social media te checken. Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen speelt hierop in en gebruikt zijn social media kanalen om niet alleen een groter, maar ook gerichter publiek te bereiken. Onze online en offline promotiemiddelen vullen elkaar aan. Op deze manier weten wij altijd de aandacht van de koper te trekken!  

Bekijk onze complete woningpresentatie op kantoor. Wij laten je graag zien wat wij in huis hebben! Maak een afspraak via de button hieronder of bel ons meteen op 024-3604090.
Woonaccent Makelaars Almere vinden de koper van jouw huisDe woningpresentatie van Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen

Met de juiste mix tussen offline en online middelen bereiken wij de koper van jouw huis!


 Funda plaatsing
 Professionele fotografie met 360 graden foto's (opt. drone- en hoogtefotografie
 Inzet van een woningstylist
 Facebook adverteren 
Exclusieve woningvideo
 Plaatsing op onze website
 Digitale en fysieke brochure      
 Buurtmailing                                                  
 Gratis verhuisservice 
 Extra promotie Open Huis  Digitaal klantdossier 

Uiteraard doen wij bij Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen ons uiterste best om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen. Toch is het in sommige gevallen mogelijk dat dit een aantal maanden zal duren. Ondertussen vraag jij jezelf af wat wij voor jou doen om je woning zo snel mogelijk te verkopen. Hiervoor heeft Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen het online klantendossier opgezet. In dit dossier vind je alle communicatie, acties en vorderingen rond de verkoop van jouw woning terug. Bovendien is dit dossier overal en altijd toegankelijk. Zo blijven de lijnen met onze klanten zo kort mogelijk.Meer weten over onze dienstverlening?


Neem contact met ons op via het formulier hieronder of bel ons direct op 024-3604090.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring