Proefverkopen van jouw woningSoeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen biedt uitkomst 

Is het je wel eens opgevallen dat je bij veel makelaars direct een flink bedrag neer moet leggen voor het te koop zetten van jouw woning. Dit terwijl je eigenlijk nog helemaal niet weet of het de makelaar is die bij jou past. Bij Soeteman Woonaccent Makelaars Nijmegen vonden wij dat dit anders moest en bedachten het volgende, ‘Proefverkopen’! Je probeert onze makelaar 3 maanden lang gratis uit en op deze manier behoren teleurstellingen achteraf tot het verleden!
 

3 maanden lang gratis dienstverlening

Proefverkopen geeft je de kans de makelaar en het verkooppakket 3 maanden lang gratis uit te proberen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en een complete verkoopbegeleiding. Op deze manier geniet jij van onze volledige dienstverlening. Daarnaast maak je in deze periode gebruik van het volledige verkooppakket.


Wat is jouw voordeel?

De makelaar en het verkooppakket test je als het ware 3 maanden lang, zonder dat jij het risico loopt te betalen voor een dienstverlening waar je niet tevreden over bent. Is jouw woning in deze periode niet verkocht en ben je niet tevreden over de samenwerking met Soeteman Woonaccent Makelaar Nijmegen? Dan kan je kosteloos afscheid nemen.

 


 

 

Meer weten over Proefverkopen? 

Ben jij klaar om de proef op de som te nemen? Plan dan nu een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier! Of bel ons direct op 024-3604090.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring