Soeteman Makelaars

Referenties

Als makelaar is het ons doel om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en wij zijn graag écht betrokken bij jouw situatie. Zo realiseren we keer op keer succesverhalen en staan we bekend om onze hoge klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal referenties van onze tevreden klanten.

Aankoop referenties


10.0

Erg fijn contact met iedereen bij Soeteman! Ze zijn erg betrokken, hebben ontzettend veel kennis en contacten en gewoon erg prettig om mee samen te werken!

Lees meer

- Funda gebruiker

10.0

Onze aankoopmakelaar was voor ons echt een noodzakelijk deskundige partner. Niet zozeer voor het vinden van mogelijke huizen (dat deden we zelf ook graag), maar juist bij het adviseren of de huizen die we leuk vonden ook echt geschikt waren en prijstechnisch in orde. Wij zagen soms best mooie huizen, en raakten dan ook wel eens een beetje "verliefd" op zo'n huis. Onze aankoopmakelaar wist daar heel goed mee om te gaan, dwz sensitief/begripvol over ons gevoel, maar tegelijkertijd ook wel rationele overwegingen meegeven om een verstandige afweging te maken. Ook was het heel prettig om iemand erbij te hebben die meteen wist of een vraagprijs een beetje in orde was (ook qua taxatiewaarde) of dat er zwaar werd overvraagd (wat wij soms best moeilijk vonden om dat te beoordelen). In de uiteindelijke onderhandelingen was het heerlijk om niet zelf te hoeven handjeklappen, maar een grens aan te geven waarbinnen hij kon gaan aankopen (bleef daar nog ruim onder zelfs). Het was mooi om te ervaren dat deze aankoopmakelaar ons niet "naar de mond praatte" en ons snel een huis liet kopen waardoor hij ook snel zijn commissie kon incasseren. Hij was echt met ons samen op zoek naar de best mogelijke en meest verstandige aankoop van een huis dat we echt leuk vonden. En dat is gelukt, dank zij hem.

Lees meer

- Funda gebruiker

9.5

Soeteman Makelaars (Bob en Hans) heeft ons huis verkocht en geholpen met het zoeken naar een nieuw huis. Als aankoopmakelaar hebben ze ons geweldig geadviseerd! Eerlijk en betrokken tijdens bezichtigingen en erg bekwaam in het beoordelen van de potentiële huizen. Alle adviezen die zij gaven bleken achteraf te kloppen en hebben ons uiteindelijk naar ons nieuwe huis geleid! De verkoop van ons oude huis ging erg soepel. Ze hebben gezorgd voor prachtige foto’s en een mooie film en waren erg flexibel rondom de bezichtigingen zodat ons gezinsleven gewoon door kon gaan. Dank heren voor jullie hulp!

Lees meer

- Mevr. Essers

10.0

Wij zijn erg goed geholpen door Hans, en waar nodig door zijn collega. Leuke en aardige vakmensen, die het beste voor hebben met hun klanten en op elk moment bereikbaar en bereid zijn te helpen! Bedankt!

Lees meer

- Jasper Hulzink

9.0

Zeer prettig informeel contact met makelaar Bob Jacobs, ik ben heel goed geadviseerd bij de aankoop van een appartement voor de verhuur (een belegging). Voor het zoeken en aankopen heb ik een marktconforme courtage betaald waarbij door het goede advies het gevoel is ontstaan van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer

- Funda gebruiker

9.0

Ze zijn zeer deskundig en vriendelijk, heel prettig om op te vertrouwen bij de aankoop van je woning.

Lees meer

- Funda gebruiker

Verkoop referenties


10.0

Kleinschalig kantoor met een hoog niveau aan persoonlijke begeleiding. Perfecte communicatie en een vlotte verkoop en afwikkeling. Als verkoopmakelaar een uitstekende keus!

Lees meer

- Funda gebruiker

10.0

Hans is een makelaar met veel kennis van zaken, hele fijne persoonlijke begeleiding en goede communicatie. Huis is vlot verkocht, en de afwikkeling verliep ook vlot. Als makelaar zeer aan te bevelen.

Lees meer

- Funda gebruiker

9.5

Heel fijn contact, alle verwachtingen zijn beantwoord, lekker down to the ground mensen waarmee je heel goed kunt communiceren.

Lees meer

- Funda gebruiker

8.8

Hoofdzakelijk met Bob contact gehad. Zeer prettig contact. Hij dacht mee dat was erg prettig. Goed bereikbaar. Kortom een aanrader.

Lees meer

- Funda gebruiker

9.0

Het contact verliep heel prettig. Persoonlijke benadering, je bent hier geen nummer. En altijd bereikbaar.

Lees meer

- Bianca Thoonen

10.0

Contact was geweldig goed, ook de koop en begeleiding was geweldig goed geregeld. Toppie! Ga zo door bedankt hiervoor.

Lees meer

- Bertus van Huisstede