Soeteman Makelaars
Soeteman is verhuisd!
  • Al ruim 25 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat

Reviews

9.5 op basis van 140 reviews

Als makelaar is het ons doel om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en wij zijn graag écht betrokken bij jouw situatie. Zo realiseren we keer op keer succesverhalen en staan we bekend om onze hoge klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal referenties van onze tevreden klanten.

Gratis waardebepaling
Pagina: 1 / 14
Gesorteerd op: Datum (aflopend)

9.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 14 mei 2022

"Lankforst 3301"

Positieve punten

We hebben Bob Jacobs (Soeteman) uitgekozen op basis van gesprekken met 3 verschillende makelaars en daar geen spijt van. We hadden heel plezierig contact met Bob, en ook met de office manager Susanne. Al onze vragen werden goed beantwoord. De afspraken en bezichtigingen werden heel efficient geregeld. We zijn tevreden klanten!

Verbeterpunten

-

9.4

J.Bosch

Geplaatst op: 14 mei 2022

Positieve punten

We hebben Bob Jacobs (Soeteman) uitgekozen op basis van gesprekken met 3 verschillende makelaars en daar geen spijt van. We hadden heel plezierig contact met Bob, en ook met de office manager Susanne. Al onze vragen werden goed beantwoord. De afspraken en bezichtigingen werden heel efficient geregeld. We zijn tevreden klanten!

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Geplaatst op: 21 april 2022

"Vossenlaan 359"

Positieve punten

Erg tevreden over bob jacobs van soeteman. professioneel en deskundig, reageert snel en heeft een keigoed resultaat behaald voor me. top!!

Verbeterpunten

-

10.0

C K

Geplaatst op: 21 februari 2022

"Als wij ergens vraagtekens bij hadden werden al onze vragen snel beantwoord."

Positieve punten

In de afgelopen maanden hebben wij veelvoudig te maken gehad met Soeteman makelaars. Het aanschaffen van een nieuwe woning en verkoop huidige woning. Het contact met de makelaar en kantoor personeel verliep behoorlijk soepel. Telefonisch, via e-mail en later zelfs met een groepsapp. Als wij ergens vraagtekens bij hadden. Werden al onze vragen snel beantwoord. Soeteman makelaars maakt gebruik van digitale systemen. Om zo op deze manier gegevens aan te leveren. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Tot slot Soeteman makelaars is aangesloten bij het nvm. Loop je tegen onverwachtse juridische zaken wordt je goed geadviseerd door het personeel van Soeteman. En kan je met gerust hart focussen op je aanstaande verhuizing en of verbouwing.

Verbeterpunten

-

9.3

Meuwese

Geplaatst op: 19 februari 2022

"Hazenkampseweg 321"

Positieve punten

het contact liep geheel naar wens, precies zoals we gehoopt hadden. vakkundig, snel en meedenkend. het was gelijk goed geregeld wat betreft de afspraken.

Verbeterpunten

-

8.8

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 28 januari 2022

"Leuvensbroek 1535"

Positieve punten

In de afgelopen maanden hebben wij veelvoudig te maken gehad met Soeteman makelaars. Het aanschaffen van een nieuwe woning en verkoop huidige woning. Het contact met de makelaar en kantoor personeel verliep behoorlijk soepel. Telefonisch, via e-mail en laters zelfs met een groepsapp. Als wij ergens vraagtekens bij hadden. Werden al onze vragen snel beantwoord. Soeteman makelaars maakt gebruik van digitale systemen. Om zo op deze manier gegevens aan te leveren. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Tot slot Soeteman makelaars is aangesloten bij het nvm. Loop je tegen onverwachtse juridische zaken wordt je goed geadviseerd door het personeel van Soeteman. En kan je met gerust hart focussen op je aanstaande huizing en of verbouwing.

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 21 januari 2022

"Weezenhof 3857"

Positieve punten

Prima makelaar. Eén huis gekocht waarbij Hans de verkoopmakelaar was. Dat beviel goed. Nu twee huizen verkocht en één aangekocht met hulp van Hans. Beslist géén 9-tot-17-mataliteit.

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 17 januari 2022

"Pastoor van Blitterwijckstraat 3"

Positieve punten

Soeteman Makelaars heeft kennis van de markt en is een fijne sparringpartner voor alle vraagstukken die rondom de verkoop van onze woning langs kwamen.

Verbeterpunten

-

8.5

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Geplaatst op: 11 januari 2022

"Tijgerstraat 183"

Positieve punten

De makelaar heeft ons goed geholpen en geadviseerd. De collega's op het kantoor zijn ook zeer vriendelijk. Wij moesten erg wennen aan de prijzen in Nijmegen. De makelaar heeft ons goed geholpen bij dit verwachtingenmanagement en bij de deskundige onderhandeling

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Geplaatst op: 11 januari 2022

"Berg en Dalseweg 66"

Positieve punten

Zeer tevreden met Bob Jacobs van Soeteman Makelaars. Vriendelijk, deskundig en voor ons een geweldig resultaat!

Verbeterpunten

-

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie