Soeteman Makelaars

Reviews

9.4 op basis van 95 reviews

Als makelaar is het ons doel om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en wij zijn graag écht betrokken bij jouw situatie. Zo realiseren we keer op keer succesverhalen en staan we bekend om onze hoge klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal referenties van onze tevreden klanten.

Gratis waardebepaling
Pagina: 1 / 10
Gesorteerd op: Datum (aflopend)

10.0

Roinwawan

Geplaatst op: 30 maart 2021

"Prettig en betrouwbaar makelaars kantoor met ee pro actieve houding/werkwijze"

Positieve punten

Prettig contact met makelaar en office manager. Komen afspraken na en werken pro actief. Absoluut een makelaar om aan te bevelen.

Verbeterpunten

Niet ondervonden

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 30 maart 2021

"Spinklosstraat 27"

Positieve punten

Prettig contact met makelaar en office manager. Komen afspraken na en werken pro actief. Absoluut een makelaar om aan te bevelen.

Verbeterpunten

-

9.5

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 26 februari 2021

"Oude Groenestraat 68"

Positieve punten

Ontzettend fijn en snel contact met deze makelaars. Ze zijn deskundig en luisteren echt naar jouw behoeften. Een heel fijne begeleiding bij de verkoop van mijn woning.

Verbeterpunten

-

9.0

Roel Jansen

Geplaatst op: 23 februari 2021

"Ontzettend vriendelijke makelaar, die snel kan schakelen en met verstand van zaken. "

Positieve punten

- Vriendelijk - Altijd een snelle reactie - Deskundig - No nonsense

Verbeterpunten

- Geen

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 23 februari 2021

"Guldenstraat 6"

Positieve punten

Ontzettend vriendelijk en no nonsense, geen gladde praatjes maar een deskundige makelaar. Altijd snel met een reactie. Geen groot kantoor, wat ons betreft een groot voordeel door de persoonlijke benadering.

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 19 februari 2021

"Professor Schrijnenstraat 25"

Positieve punten

Hans is een rustige, vriendelijke en integere makelaar. Hij was ook de verkoopmakelaar toen wij het huis kochten. Dat beviel zo goed dat wij hem nu gevraagd hebben als verkoopmakelaar. Beslist geen negen-tot-vijf mantaliteit.

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 10 februari 2021

"Fretstraat 11"

Positieve punten

We zijn zeer tevreden. Het was een ingewikkelde verkoop waarbij goede communicatie en gedegen juridische kennis zeer belangrijk werd. Alle hobbels werden genomen onder de kundige begeleiding van de makelaar. We werden regelmatig en op de juiste momenten gebeld. Ook het regelen van de bezichtigingen verliep prettig.

Verbeterpunten

-

9.0

Snel

Geplaatst op: 22 januari 2021

"Zeer prettige rondleiding door het huis, vriendelijk, eerlijk over wat wel/niet bekend was."

Positieve punten

Dhr Moerbeek gaf een prettige rondleiding door het huis, vriendelijk, nam de tijd, dacht met ons mee.

Verbeterpunten

Het huis was niet geheel schoon/opgeruimd, maar dat valt de makelaar niet echt te verwijten

8.0

Irene

Geplaatst op: 12 januari 2021

"Heerlijk: makelaar bij bezichtiging was deskundig, hartelijk en dacht mee. "

Positieve punten

Deskundig en vriendelijk

Verbeterpunten

Geen

8.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 7 januari 2021

"Scheidingsweg 6"

Positieve punten

Naar deze makelaar gegaan op voorspraak van mijn neef. Deze persoon had goede ervaringen met deze makelaar. Vriendelijk en goede service.

Verbeterpunten

-