Soeteman Makelaars
Beoordeling door klanten: 9.5/10
  • Al ruim 25 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat

Reviews

9.5 op basis van 134 reviews

Als makelaar is het ons doel om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en wij zijn graag écht betrokken bij jouw situatie. Zo realiseren we keer op keer succesverhalen en staan we bekend om onze hoge klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal referenties van onze tevreden klanten.

Gratis waardebepaling
Pagina: 1 / 14
Gesorteerd op: Datum (aflopend)

10.0

Bas van Griensven

Geplaatst op: 30 november 2021

"Toppers!"

Positieve punten

Ik heb 2 maal een huis gekocht met Hans samen. En 1 maal een huis verkocht. Het zijn hele prettige ervaringen geweest. Veel expertise, een echte meerwaarde om met Hans samen een nieuw huis te bekijken. Telkens ziet hij kleine dingen waar je op moet letten. Weetjes, handigheidjes en tips. Daarnaast zijn Hans, Bob en Susanne hele prettige mensen in de omgang. Ik zou dit team aan iedereen aanbevelen!

Verbeterpunten

-

10.0

Marald van den Berg

Geplaatst op: 26 november 2021

"Prins Hendriklaan 10"

Positieve punten

Deze verkoop is super verlopen dankzij alle marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding van Bob Jacobs en Susanne Kersten. Heel hartelijk dank daarvoor!

Verbeterpunten

-

9.8

Wiggers

Geplaatst op: 22 november 2021

"Tweede Oude Heselaan 528"

Positieve punten

Wat een fijne makelaar is Bob! Niet zo'n 13 in een dozijn, maar echt iemand die tijd voor je maakt en doet wat nodig is om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Wij hebben hem ontmoet als verkoopmakelaar van een ander huis en daar viel zijn openheid en oprechtheid op. Geen loze beloftes, oprechte interesse in jou als mens. Dat wilden wij ook voor ons huis! Bij onze verkoop hebben we samen goed nagedacht over de juiste verkoopprijs, wat in de huidige markt voor iedereen een uitdaging is. We wilden zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans geven om te komen bezichtigen (40 in totaal), geen probleem voor Bob. We vonden het ook belangrijk dat hij goed beschikbaar was voor overleg en onze vragen, dat verliep prima, zeer goede bereikbaarheid. Contact met alle geïnteresseerden was prettig, mensen bedankten expliciet voor de prettige bezichtiging en het persoonlijke contact naderhand. Kortom, een soepele verkoop! Soeteman is geen prijsvechter, maar kwaliteit kost geld en dat is Bob Jacobs dubbel en dwars waard, dank!

Verbeterpunten

-

10.0

Van Griensven (zoeken en aankoop)

Geplaatst op: 10 november 2021

"Terracottastraat 11"

Positieve punten

Hans en Bob zijn vaklui en hebben beide veel ervaring. Wij hebben het meest met Hans gewerkt, hij kan binnen een paar minuten alle sterke punten en "pijntjes" in een huis zien. En hij is erg prettig om mee te overleggen. Wij hebben veel aan hem gehad en hij hielp ons enorm om een goed beeld te krijgen. Vooral zo'n eerste bezichtiging kan zonder makelaar tricky zijn. Bedankt Hans, de volgende keer komen we weer bij je!

Verbeterpunten

-

9.5

Thijs van der Meer

Geplaatst op: 29 oktober 2021

"Tollensstraat 135"

Positieve punten

Ondanks drukte en de overspannen markt heeft het team van Soeteman een helder proces voor ons geregeld, en door middel van duidelijke en tijdige communicatie ons goed begeleid in het verkooptraject!

Verbeterpunten

-

10.0

Simon

Geplaatst op: 19 oktober 2021

"Heideparkseweg 554"

Positieve punten

We zijn jaren geleden met Soeteman (Bob Jacobs) in aanraking gekomen als verkopende makelaar. Toen al zeer professioneel, kundig en prettig dat we besloten hebben om Soeteman zelf in te schakelen. Bob liet wederom zijn ervaring, kennis maar vooral ook inzet zien. Een geweldige foto presentatie en brochure heeft geleid tot meer dan 200 aanvragen. Bob heeft iedereen nagebeld om de beste selectie te maken. Tijd noch moeite gespaard om de ultieme groep kijkers te selecteren. Al met al een grote aanrader,. Bob en Soeteman zijn persoonlijk en oprecht betrokken. Op Bob en Soeteman kun je vertrouwen!

Verbeterpunten

-

8.0

Wolf

Geplaatst op: 12 oktober 2021

"Hatertseweg 248"

Positieve punten

Ik heb voor de verkoop van mijn woning 3 makelaars benaderd. Mijn keuze is gevallen op Bob Jacobs van Soeteman makelaars omdat ik vind dat hij een eerlijke, persoonlijke en transparante benadering heeft in combinatie met 20 jaar kunde en kennis van de makelaardij. Daarbij wordt hij zeer kundig en prettig bijgestaan door Susanne, hun office manager.

Verbeterpunten

-

8.2

Wolf

Geplaatst op: 12 oktober 2021

Positieve punten

Ik heb voor de verkoop van mijn woning 3 makelaars benaderd. Mijn keuze is gevallen op Bob Jacobs van Soeteman makelaars omdat ik vind dat hij een eerlijke, persoonlijke en transparante benadering heeft in combinatie met 20 jaar kunde en kennis van de makelaardij. Daarbij wordt hij zeer kundig en prettig bijgestaan door Susanne, hun office manager.

Verbeterpunten

-

10.0

Yvonne van Amerongen

Geplaatst op: 29 september 2021

Positieve punten

Op gevoel deze makelaar gekozen en geen moment spijt van gehad! Het hele team bij Soeteman staat altijd voor je klaar en zet alles op alles om ervoor te zorgen dat je een bezichtiging kan doen, kijkt deskundig mee naar eventuele mankementen aan het huis en geeft gedegen advies over een bod uitbrengen. Als starters in deze gekke tijd op de huizenmarkt waren het het enthousiasme en het snelle handelen van Bob en Susanne die ons het vertrouwen gaven dat we een huis zouden vinden. En dat is gelukt! Ook de taxatie en bouwkundige keuring waren zo geregeld waardoor we snel alles klaar hadden voor de koop. Een super makelaarskantoor dat ik aan iedereen aan zal raden!

Verbeterpunten

-

10.0

Van Griensven (zoeken en aankoop)

Geplaatst op: 5 september 2021

"Terracottastraat 11"

Positieve punten

Hans en Bob zijn vaklui en hebben beide veel ervaring. Wij hebben het meest met Hans gewerkt, hij kan binnen een paar minuten alle sterke punten en "pijntjes" in een huis gezien. En hij is erg prettig om mee te overleggen. Wij hebben veel aan hem gehad en hij hielp ons enorm om een goed beeld te krijgen. Vooral zo'n eerste bezichtiging kan zonder makelaar tricky zijn. Bedankt Hans, de volgende keer komen we weer bij je!

Verbeterpunten

verbeter_punten

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie