Soeteman Makelaars

Reviews

9.4 op basis van 120 reviews

Als makelaar is het ons doel om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en wij zijn graag écht betrokken bij jouw situatie. Zo realiseren we keer op keer succesverhalen en staan we bekend om onze hoge klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal referenties van onze tevreden klanten.

Gratis waardebepaling
Pagina: 1 / 12
Gesorteerd op: Datum (aflopend)

10.0

Van Griensven (zoeken en aankoop)

Geplaatst op: 5 september 2021

"Terracottastraat 11"

Positieve punten

Hans en Bob zijn vaklui en hebben beide veel ervaring. Wij hebben het meest met Hans gewerkt, hij kan binnen een paar minuten alle sterke punten en "pijntjes" in een huis gezien. En hij is erg prettig om mee te overleggen. Wij hebben veel aan hem gehad en hij hielp ons enorm om een goed beeld te krijgen. Vooral zo'n eerste bezichtiging kan zonder makelaar tricky zijn. Bedankt Hans, de volgende keer komen we weer bij je!

Verbeterpunten

verbeter_punten

8.8

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 17 augustus 2021

"Lankforst 2101"

Positieve punten

Betrouwbaar en kundig met eerlijk en duidelijk advies, Fijn en open persoonlijk contact, denkt goed mee en goed bereikbaar. Kortom een hele prettige en deskundige begeleiding in het verkoopproces.

Verbeterpunten

verbeter_punten

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 6 augustus 2021

"Wolfskuilseweg 225"

Positieve punten

Met Hans Moerbeek ooit de woning aangekocht en nu verkocht. Vriendelijk, deskundig, accuraat en een zeer goed secretariaat dat achter de schermen het proces stroomlijnt. Voor mij in het Nijmeegse geen ander.

Verbeterpunten

verbeter_punten

9.3

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 4 augustus 2021

"Fransestraat 48"

Positieve punten

Steeds een zeer prettig en deskundig contact gehad met zowel de makelaars als hun assistente. Heldere strategie met goed resultaat in deze markt.

Verbeterpunten

verbeter_punten

9.0

Rita en Rick

Geplaatst op: 28 juli 2021

Positieve punten

Goede deskundige adviezen en adequate begeleiding in deze bizarre markt, van de beide makelaars! Susanne is heel accuraat in de coördinatie van het gehele proces!!

Verbeterpunten

verbeter_punten

9.5

Rita en Rick

Geplaatst op: 28 juli 2021

Positieve punten

Goede deskundige adviezen en adequate begeleiding in deze bizarre markt, van de beide makelaars! Susanne is heel accuraat in de coördinatie van het gehele proces!!

Verbeterpunten

verbeter_punten

9.5

Rijk Reefman (zoeken en aankoop)

Geplaatst op: 16 juli 2021

"Korte Bredestraat 33"

Positieve punten

Erg prettig contact met Hans en Susanne. Ze hebben ons goed geholpen met de lastige zoektocht naar een huis.

Verbeterpunten

verbeter_punten

8.8

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 5 juli 2021

"Mozartstraat 22"

Positieve punten

De makelaars van Soeteman zijn deskundig en laten zich niet beïnvloeden door de gekte op de markt. Ze geven betrouwbaar advies dat er op gebaseerd is dat er geen onacceptabel risico wordt genomen voor waardevermindering in de nabije toekomst. Ze reageren snel op vragen of acties. Ze zijn zeer betrokken in de zoektocht naar een nieuwe woning en de verkoop van de oude woning.

Verbeterpunten

verbeter_punten

9.0

Joris van Drongelen

Geplaatst op: 5 juli 2021

Positieve punten

De makelaars van Soeteman zijn deskundig en laten zich niet beïnvloeden door de gekte op de markt. Ze geven betrouwbaar advies dat er op gebaseerd is dat er geen onacceptabel risico wordt genomen voor waardevermindering in de nabije toekomst. Ze reageren snel op vragen of acties. Ze zijn zeer betroDe makelaars van Soeteman zijn deskundig en laten zich niet beïnvloeden door de gekte op de markt. Ze geven betrouwbaar advies dat er op gebaseerd is dat er geen onacceptabel risico wordt genomen voor waardevermindering in de nabije toekomst. Ze reageren snel op vragen of acties. Ze zijn zeer betrokken in de zoektocht naar een nieuwe woning en de verkoop van de oude woning.

Verbeterpunten

verbeter_punten

9.0

Joris van Drongelen

Geplaatst op: 5 juli 2021

Positieve punten

De makelaars van Soeteman zijn deskundig en laten zich niet beïnvloeden door de gekte op de markt. Ze geven betrouwbaar advies dat er op gebaseerd is dat er geen onacceptabel risico wordt genomen voor waardevermindering in de nabije toekomst. Ze reageren snel op vragen of acties. Ze zijn zeer betrokken in de zoektocht naar een nieuwe woning en de verkoop van de oude woning.

Verbeterpunten

verbeter_punten

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie