Wat is de waarde van mijn woning in Nijmegen? 

Heb jij je droomhuis op het oog of heb je inmiddels besloten om te gaan verhuizen? Dan is het handig om de waarde te bepalen van je huidige woning. Soeteman Makelaars Nijmegen biedt een volledige verkoopscan! Een gratis waardebepaling van jouw woning is hier een onderdeel van.
 

Wat is dan precies een waardebepaling?

Bij Soeteman Makelaars Nijmegen is de waardebepaling van je huis gratis. Het enige dat je hoeft te doen is een afspraak maken met één van onze makelaars! Deze zal bij je langskomen om je woning op te nemen. De makelaar zal een advies geven over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let op: dit is een schatting, en dus geen taxatie!
De waardebepaling wordt o.a. gebaseerd op:

  Vergelijkbare woningen
  Staat van onderhoud
  Omgeving
  Kadastrale gegevens

 


Na de waardebepaling volgt een verkoopscan

Na het opnemen van de woning zal de makelaar alle sterktes en verbeterpunten benoemen, om samen met jou te zorgen voor een optimale verkoop van jouw woning. Vervolgens zal de makelaar jou adviseren betreffende de verkoopprijs en verkoopstrategie. Hierna is aan jou de keuze of je verder wilt gaan met Soeteman Makelaars Nijmegen.

 


Verkoopscan aanvragen:

Vraag via onderstaand formulier een gratis verkoopscan aan om de waarde van jou huis te bepalen. Of maak direct een afspraak via 024-3604090.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring